Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Søtunge à la Josefine

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 
Indgredienser:
600 g søtungefileter
salt
2 løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
15 g smør
400 g hakkede, flåede tomat
1½ dl hvidvin
Tilbehør:
4 dl basmati ris eller 500 g flutes

Grøn salat
½ icebergsalat
1/4 savoykål
½ bakke solsikkespirer

Salatdressing
2 spsk. olie
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
peber
   

Sådan gør du:

  1. Hak løg, hvidløg og persille fint, og svits blandingen i smør. Læg løgblandingen i bunden af et ildfast fad.
  2. Hæld de flåede tomater oven på løgblandingen. Læg søtungefileterne taglagt ovenpå, og drys med lidt salt. Hæld hvidvinen ved, og sæt fadet i ovnen ved 250 grader C i 15-20 minutter.
  3. Kog risene som anvist på pakningen, eller lun flutes i ovnen ved siden af fadet i de sidste minutter.
  4. Skær icebergsalaten i strimler og savoykålen i mindre stykker. Bland det med solsikespirer i en salatskål.
  5. Bland olie, eddike, vand og peber til en dressing, og hæld den over salaten lige inden servering.
  6. Servér ris eller de lune flutes samt salaten til søtungerne. 

 

Følg os på facebook