Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Sværdfisketournedos med bacon

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

Indgredienser:
600 g sværdfiskefilet
4 skiver bacon
1 spsk. olie
salt og peber

Blandede grøntsager
½ blomkålshoved
2 gulerødder
2 dl majskerner

Tilbehør:
4 store eller 8 mellemstore bagekartofler (ca. 1,2 kg)

Dressing
2 dl ymer (eller Gaio)
1 bundt dild
salt og peber
   

Sådan gør du:

  1. Skrub kartoflerne rene med en stiv børste, og skær et kryds på den ene side, der skal vende opad. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader C i ca 1 time, til de er møre.
  2. Del blomkålshovedet i små buketter og skær gulerødderne i stænger. Anret grøntsagerne på et fad.
  3. Hak dilden fint.
  4. Lav dressingen ved at blande ymer (eller Gaio) og dild, og smag til med salt og peber.
  5. Skær fileten i 4 stykker. Ombind stykkerne med baconskiverne. Steg tournedos'erne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på.
  6. Servér tournedos'erne ned de bagte kartofler, grøntsager og dressingen til. 

 

Følg os på facebook