Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Mandelpaneret bækørred med marinerede kartofler

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

Indgredienser:
600 g bækørredfilet
1 dl mel
1 æg
50 g mandler
40 g margarine
salt

Tilbehør:
Marinerede kartofler

1,2 kg pillekartofler
1 bundt persille
1 dl balsamico eddike
¼ dl olie
1 dl vand
1 tsk. hakket, frisk esdragon eller ½ tsk. tørret
400 g grønne bønner ( friske eller frosne )
   

Sådan gør du:

  1. Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
  2. Pil kartoflerne, og hak persillen fint. Bland eddike, olie og vand til marinade, og kom persille og esdragon i. Hæld marinaden over de lune kartofler, og lad de marinerede kartofler stå at trække til servering.
  3. Hæld kogende vand på mandlerne, og smut skallen af dem. Hak de smuttede mandler fint.
  4. Skær ørredfileterne i 8 stykker. Vend fiskestykkerne i mel, derefter i sammen pisket æg, og til sidst i de hakkede mandler. Steg fiskestykkerne i margarine på en pande ved svag varme i 5-10 minutter på hver side. Drys med salt.
  5. Kog de frosne bønner efter anvisningen på pakningen. Hvis det er friske bønner, fjernes stilke, og bønnerne dampes i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de lige akkurat er møre.
  6. Servér mandelpanerede bækørred med de lune marinerede kartofler og bønner til. 

Følg os på facebook