Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Hvilling med druer og nødder

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
600 g hvillingfileter
salt og peber
400 g grønne druer
50 g hasselnøddeflager
1 dl fiskebouillon
1 dl fløde 13%

Tilbehør:
500 g flutes
500 g broccoli
   

Sådan gør du:

  1. Læg hvillingfileterne i bunden af et ildfast fad, og drys lidt salt og peber på.
  2. Skær druerne over i halve, og tag stenene ud. Kom druer og hasselnøddeflager over fisken. Hæld fløde og fiskebouillon over. Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca 35 minutter.
  3. Lun flutes i ovnen ved siden af fadet i de sidste minutter.
  4. Del broccolien i buketter, og damp dem i letsaltet vand i 5-10 minutter, til de lige akkurat er møre.
  5. Servér fisken med lune flutes og dampet broccoli til. 

 

Følg os på facebook