Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Hvilingeruller i pande

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
600 g hvillingfileter (4-8 fileter)
salt
1-2 squash (ca 500 g)
1½ liter vand
1 spsk. salt
8-16 blade basilikum eller ½ tsk tørret
1 dl hvidvin
1 spsk. olivenolie
1 dl fløde 13%
1 tsk. ravigotte (sød sennep)

Tilbehør:
Tomatsalat


4 store tomater
1 salatløg
1 tsk. salt
peber

500 g brød
   

Sådan gør du:

  1. Lav tomatsalaten ved at skære tomater og løg i tynde skiver, og læg dem i en skål. Drys salt og peber over, og lad salaten trække i ca 1 time inden servering.
  2. Drys salt på hvillingfileterne. Hvis de er store, skæres de over på den lange led.
  3. Sæt vand og salt over i en gryde til at koge squash i. Skær squash i tynde skiver på langs, og kog dem i det kogende vand i 3-5 minutter, til de kan bøjes. Tag dem op.
  4. Læg fisken oven på squashskiverne, læg basilikumblade på (eller et drys tørret basilikum), og rul fast sammen. Bind eventuelt snor om rullerne.
  5. Læg rullerne i en dyb pande, og drs dem med salt. Hæld hvidvin og olivenolie ved, og damp fiskerullerne i ca. 15 minutter
  6. Tag fiskerullerne op, tilsæt fløde og sød sennep, og lad det koge ind i ca. 2 minutter
  7. Læg fiskerullerne tilbage på pande, og server fiskerullerne herfra med tomatsalat og brød til. 

 

Følg os på facebook