Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 3 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Fyldte hornfisk med stuvede asparges

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
3-4 hornfiskefileter (ca. 750 g)
1 lille løg
250 g champignoner
20 g margarine
salt og peber
16 blade frisk basilikum eller 1 tsk. tørret

Tilbehør:
Stuvede asparges
500 g asparges (hvide eller grønne, evt. frosne )
3 dl vand
1 tsk. salt
20 g margarine
1½ spsk. hvedemel
hvid peber

Tilbehør
1,2 kg kartofler
   

Sådan gør du:

  1. Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand
  2. Hak løget fint, og skær champignonerne i tynde skiver. Steg champignoner og løg i margarine på en pande, og drys med lidt salt og peber over.
  3. Skær hornfiskefileterne i 4 stykker hver. Læg et stykke filet med skindsiden nedad på et stykke sølvpapir. Læg derpå en god skefuld af champignon-Løgblandingen, et blad frisk basilikum (eller er drys tørret), og læg til slut en anden filet ovenpå med skindsiden udad.
  4. Pak sølvpapiret godt sammen, og steg sølvpapirpakkerne på grill i ca. 20 minutter uden at vende pakkerne, eller læg pakkerne i et ildfast fad i ovnen ved 175ºC i 25-30 minutter.
  5. Lav de stuvede asparges ved at skære asparges i 2 cm lange stykker. Kog aspargesstykkerne i vandet med salt, til de lige akkurat er møre. Rør imens margarine og mel sammen til en bolle, og jævn kogevandet med bollen. smag til med salt og hvid peber
  6. Servér fiskepakkerne med kartofler og stuvede asparges til. 

 

Følg os på facebook