Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

 

 

Fiskefrikadeller

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
500 g fiskekød (f.eks. torsk og mørksej)
1 tsk. salt
1 æg
2 spsk. maizena
1½ dl letmælk

Tilbehør:

   

Sådan gør du:

  1. Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en food processor.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend til en passende konsistens.
  3. Form farsen med en spiseske og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof (smør, margarine eller olie) ved ikke al for stærk varme i ca. 5 minutter på hver side.
  4. Frikadellerne kan holde sig i 1-2 dage i køleskab ved 5ºC.

 

Følg os på facebook