Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Esdragondampet multe med marinerede chanpignoner og ærter

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
600 gram multefileter
½ tsk salt
peber
½ citron
1 spsk. hakket, frisk esdragon eller 1 tsk. tørret

Tilbehør:
1,2 kg kartofler

Marinerede champignoner og ærter
250 g champignoner
400 g ærter (frosne)
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
   

Sådan gør du:

  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver (f.eks. i en food-processor). Læg kartoffelskiverne i et smurt indfast fad, drys med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175 grader C i ca. 30 minutter, til de næsten er møre.
  2. Skær fileterne i stykker på ca. 5 cm. Læg demi oven på kartoffelskiverne, og drys med salt og peber. Pres saft af citronen, og hæld saften over fisken. Drys esdragon over fisken, og sæt fadet i ovnen igen ved 175 grader C i ca 30 minutter. Dæk fadet med et låg eller sølvpapir de sidste 15 minutter.
  3. Skær champignoner i skiver. Hak hvidløget eller pres det genem en hvidløgspresse. Svits hvidløget i olie i en mindre gryde. Sluk for gryden, og tilsæt citronsaften. Hæld den lune blanding over champignonerne.
  4. Servér den esdragondampede multe med kartoffelskiver og matinerede champignoner og ærter til.

 

Følg os på facebook