Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Fiskeboller

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
500 g geddekød uden ben
1 tsk. salt
2 æg
2 spsk. maizena
1 dl fløde 13%
2 spsk. revet løg

Tilbehør
Kogelage

1 liter vand
1 spsk. eddike
1 spsk. salt
5 peberkorn
1 laurbærblad

   

Sådan gør du:

  1. Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en food processor.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend til en passende konsistens
  3. Hæld ingredienserne til kogelagen i en gryde, og bring det i kog. Lav fiskebolerne ved hjælp af en bollesprøjte, eller form små fiskeboller med en teske (dyp skeen i det kogende vand mellem hver bolle) Kog fiskebollerne i ca 5 minutter, og tag dem op.
  4. Servér fiskeboller i forskellige sovse, f.eks. karrysovs og tomatsovs, eller brug dem i andre retter med fiskeboller.
  5. Fiskebollerne kan laves dagen i forvejen eller kan nedfryses til senere brug.

 

 

Følg os på facebook