Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Torsk i pasta

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
400 g torsk
½ citron
2 løg
2 gulerødder
20 g smør
200 g pillede rejer
1 dl æblejuice
2 dl syrnet fløde 9%
1 spsk. hakket, frisk salvie eller ½ tsk. tørret

Tilbehør
240 g tørret pasta eller 500 g frisk (f.eks. fettucine)

Avocadosalat
½ icebergsalat
1 advocado
½ salatløg
1 bundt persille

Salatdressing
½ citron
1 spsk. olie
1 tsk. sennep
1 spsk. vand

   

Sådan gør du:

  1. Pres citronen til saft. Skær fisken i terninger på ca 2 x 2 cm, læg fisketerningerne op i en skål, og hæld citronsaften fra den halve citron over. Lad fiskestykkerne trække i citronsaften i ca. 1 time i køleskabet.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen.
  3. Skær icebergsalaten i fine strinler. Hak løget og persillen fint. Skær avocadoen over i to dele, tag avocadokødet ud, og skær det i grove terninger. Bland alle grønsagerne til salaten i en skål. Bland resten af citronsagten med olie, vand og sennep til salatdressing. Hæld dressing over salaten hurtigst muligt, så avocadoen ikke bliver brun.
  4. Hak løgene, og skær gulerødderne i tynde skiver. Svits løg og gulerodsskiver i smør på en dyb pande. Tilsæt derefter fisketerningerne med citronsaft, og lad det simre i ca. 5 min. Vend forsigtigt syrnet fløde og salvie i, og smag til med salt og peber.
  5. Vend forsigtigt fiskeblandingen op i pastaen, og servér salaten til.

 

 

Følg os på facebook