Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Dampet sværdfisk med fennikel, tomat og kapers

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

Indgredienser:
600 g sværdfisk
salt
1 fennikel
1 tsk olie
4 tomater
2 mellemstore squash
10 store kapers eller 2 spsk. kapers
1 dl fløde 13%
1 spsk. hvedemel

Tilbehør:
500 g flutes
eller 4 dl ris (240g)
   

Sådan gør du:

  1. Skær fileterne i 8 stykker, og læg dem i et indfast fad. Drys lidt salt over.
  2. Del fennikelsn i kvarte (gem lidt grøn top til pynt). Skær herefter stykkerne i både, og svits dem i lidt olie på en pande.
  3. Skær squash og tomater i skiver.
  4. Læg skiiftevis fennikel, squash og tomater taglagt over fisken. Stik kapers (bær) ind imellem. Ryst en jævning af fløde og hvedemel, og hæld den over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter
  5. Lun flutes i ovnen ved siden af fisken i de sidste minutter eller kog risene efter anvisning på pakningen.
  6. Drys fadet med klippet fennikeltop, og servér lune flutes eller ris til.
Følg os på facebook