Spis frisk fisk ofte - køb dem hos TOFTE
FISKEBUTIK - RØGERI - SPECIALITETER - CAFÉ - HAVNEMILJØ

topfoto-560-2

Opskrifter fisk

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Tunfrikadeller med peberblanding

(4 personer)
   RF-logo-original-small
 

 Indgredienser
Ca. 500 g frisk eller frossen tun.
1 æg
2 spsk. kartoffelmel
1 spsk. hvedemel
½ tsk salt
1/4 tsk. peber
½ tsk. mild paprika
1 spsk. sojasovs
1 dl letmælk
1 spsk. olie

Peberblanding
4 peberfrugter, gerne flere farver
1 stort løg
1 spsk. olivenolie
½-1 dl vand
salt, peber og mild paprika
evt. chili eller cayennepeber

Tilbehør: Timiankartofler
500 g brød eller som fyld i pitabrød med salat i strimler.

   

Sådan gør du:

  1. Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en foodprocessor. Tilsæt herefter bæg, mel, salt pber, paprike og sojasovs. Rør tilsidst mælk i, til konsistensen er passende.
  2. Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 min. på hver side.
  3. Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt vand og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chilli eller cayennepeber
  4. Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grøntsager.

 

Følg os på facebook